Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Jobbá tesz minket az imádkozás?
Beszélgetni jó, egymással és Istennel is. De hogyan szólítsuk meg Istent, ha nem nagyon találjuk a szavakat? S mi értelme az egésznek: jobbá tesz az imádkozás? Köztünk élő kortárs evangélikusok segítenek! Őszinte történetek, szívből jövő gondolatok tárháza az a könyv, amelyben ki-ki névvel is vállalja esendőségét, örömét, bánatát, s ezáltal összeköt minket is Istennel és egymással. Imádkozz velünk! – mondja a kötetet szerkesztő dr. Szabó Lajos evangélikus lelkész, professor emeritus a Hallhatóan Evangélikus podcast legújabb epizódjában, amelyben az is kiderül, hogy miként lehet bestseller egy imakönyv. Beszélgetőtárs: Stifner-Kőháti Dorottya.

imadkozo_lany.jpg

Az Imádkozz velünk – Imádságok, történetek (szerk. Szabó Lajos, Luther Kiadó, Budapest, 2022) című kötet megvásárolható a Luther Kiadó webáruházában és könyvesboltjában a Budapest 8. kerület, Üllői út 24. szám alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr417822031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
mevelet1516.png

 

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása