Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Milyen érzés nőnek lenni? – Evangélikus lelkész válaszol

Mi a feladatunk nekünk, nőknek a 21. században? Hogyan tudunk egyszerre feleségek, édesanyák és felelősségteljes dolgozó nők lenni a rohanó világban? Tényleg a gyermekáldástól lesz teljes az életünk? A Kötőszó legújabb podcastjában március 8-ára, a nemzetközi nőnapra helyezzük a hangsúlyt. A fenti kérdések megválaszolásán túl Pángyánszky Ágnes, az Evangélikus Hittudományi Egyetem Gyakorlati Intézetének vezetője mesél Stifner-Kőháti Dorottyának arról, mit jelent számára nőnek lenni, milyen kérdésekkel és nehézségekkel nézett szembe lelkészi szolgálata során nőként, valamint hogy milyen szerepet tölt be életében az anyaság. Nem csak nőknek és nem csak evangélikusoknak szól a Hallhatóan Evangélikus Podcast legújabb adása.

Szerző: Stifner-Kőháti Dorottya

hannah-busing-zyx1bk9mqma-unsplash_2.jpg

Borítókép: Unsplash.com/Hannah Busing

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr7417778626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
mevelet1516.png

 

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása