Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Atya, Úr, Isten!
10 dolog amit tudnod kell az örök létezőről!

Atya, Úr, Isten! Gyakran használjuk ezt a kifejezést, ha valami nagyon meglepő vagy nagyon megrendítő dolog történik életünkben. Pedig az Atyaisten nem meglepő, nem is megrendítő. Épp ellenkezőleg: a világ leghétköznapibb valósága. Noha senki sem látta, senki sem érinthette, senki sem kerülhetett hozzá igazán közel a történelem évezredes útján, mégis azt tapasztalhatja a figyelő ember, hogy nap mint nap közelebb van hozzánk, mint bárki a családunkból, a munkahelyünkről, a gyülekezetünkből.

Szerzők: Pongráczné Győri Boglárka és Pongrácz Máté

kezek.png

Hogyan lehetséges ez? Hogy lehet, hogy létezik egy láthatatlan valóság, akiről milliók nem is tudják, hogy létezik, és ő mégis végig kíséri életünk minden napját, átkarolja egész létünket?

Erről a furcsa paradoxonról szeretnénk nektek mesélni videónkban és arról, milyen elképesztő az Isten, aki a természet, a történelem, az élet, az univerzum Uraként mégis szeret minket és gondviselő szeretetével átöleli múltunkat, jelenünket, sőt, a jövőnket is.

Ha tehát szeretnél többet megtudni arról az Istenről, akitől mindent kaptál, ami csak fontos neked, tarts velünk - mert van tíz válaszunk az örök létezőről!

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr1216004852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
mevelet1516.png

 

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása