Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Hogyan készül egy püspök az idei karácsonyra? (podcast)

Miközben az év utolsó két hetében lelassul a világ, bezárnak az üzletek, és mindenki otthon, a családjával igyekszik tölteni az ünnepeket, a lelkészeknek ez az időszak jelenti a legtöbb feladatot.

Szerző: Zsíros András

tyler-delgado-cakkwenx5zo-unsplash.jpg

De mennyire intenzív a karácsony egy püspök számára, és milyen változásokat hoz az idei? Ennek jár utána ez az adás, amelynek vendége Kondor Péter, a Déli Evangélikus Egyházkerület püspöke. Kiderül az is, milyen tapasztalatokat szerzett, mióta 2018-ban beiktatták, és milyen kihívásokkal kell megküzdenie mostani felelős pozíciójában. Egykori közvetlen szolgatársként, barátként kérdezi őt Nagy Zoltán esperes Békéscsabáról, Mezőberényből Lázárné Skorka Katalin és Zsíros András gerendási lelkész.

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr4916354790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
evelet_trksz.png

ksz.png

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása