Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Kommentszabályzatunk megváltozott

Szerkesztőségi döntés alapján megváltoztattuk a Kötőszó blog kommentelési rendszerét: a Blog.hu által fejlesztett kommentszekciót a Facebook felületére cseréltük. Az elhatározás hátterében az olvasóbázis gyarapodásával párhuzamosan az anonim, sértő hozzászólások gyakoriságának növekedése áll, melyek komolyabb moderálást igényelnek. Még ha adott is a módja a virtuális térben való elszemélytelenedésnek, nem hisszük, hogy a kereszténység követendő útja az anonimitás mögé rejtőzködő, következmények nélküli durva, személyeskedő, sértő hozzászólás.

nhu-nguyen-785023-unsplash.jpg

Mi a Kötőszó blog kommentelési rendje?

Korábbi kommentszabályzatunk értelmében a hozzászólás továbbra is alapvetően nyitott, hiszen mindenki véleményére kíváncsiak vagyunk – amíg azt a kommentelő képes a másik ember iránt tanúsított tisztelettel és nem kifogásolható stílusban megfogalmazni.

Ha tehát az általunk felvetett kérdésekről és témákról alkotott véleményed különbözik a Kötőszón megjelentektől, nyugodtan írd meg ezután is a cikkek alá vagy Facebook-oldalunkon kommentben, esetleg küldj üzenetet a kotoszo@lutheran.hu-ra. Kérésünk csak annyi, hogy próbáld meg mondanivalódat másokat nem sértő módon, az erőszakmentes kommunikáció jegyében szavakba önteni.

Mivel hiszünk a párbeszédben, töröljük azokat a kommenteket (és legvégső esetben a kommentelőket is), amelyek ezt nem teszik lehetővé, vagy személyeskedők, sértők, és obszcén kifejezéseket tartalmaznak. Adott esetben lezárhatjuk a hozzászólás lehetőségét azoknál a bejegyzéseknél, melyekben elszabadultak az indulatok, és az olvasói megjegyzések a gyűlöletkeltésen túl semmilyen más célt nem szolgálnak.

Alapvetően pedig:

Isten hozott, érezd jól magad nálunk, jó olvasgatást, jó komentelést!

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr1214583074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
evelet_trksz.png

ksz.png

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása