Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Megalakult a Kötőszó-beszélgetések nevű Facebook-csoport!

A Kötőszó evangélikus közéleti blog már a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki a zászlajára, hogy mi, evangélikusok beszélgessünk. Beszélgessünk közéletről, teológiáról vagy kultúráról. Beszélgessünk a körülöttünk lévő világról, a minket meghatározó eseményekről és folyamatokról. Beszélgessünk barátságosan, szeretetteljesen. Ezért létrehozzuk Facebook-csoportunkat, hogy ez sokkal személyesebben történhessen. A csoport nyilvános, mindenkit szeretettel várunk. Itt lehet csatlakozni.

pexels-photo-711009.jpeg

Reméljük, hogy ez a közösség segíthet abban, hogy az általános internetes párbeszédkultúrával szemben egy olyan közösség formálódhasson, ahol alázattal és őszinteséggel próbálunk megoldásokat keresni életünkre vonatkozó különböző kérdéseinkre. Épp ezért bátorítunk mindenkit arra, hogy ha kérdése van felénk, vagy régóta foglalkoztatja egy téma, melyet esetleg nem tud megbeszélni másokkal, vagy csak ajánlani szeretne egy érdekes cikket, írást, prédikációt stb., akkor azt megossza velünk.

A hozzászólások moderálása követi az oldal szabályait: „Mivel hiszünk a párbeszédben, töröljük azokat a kommenteket (és legvégső esetben a kommentelőket is), amelyek ezt nem teszik lehetővé, vagy amelyek személyeskedők, sértők és obszcén kifejezéseket tartalmaznak.” Senkit sem szeretnénk kizárni a közösségből, azonban ez az alapvető szabály kell ahhoz, hogy beszélgetéseink előremutatók és értékesek legyenek.

Jó beszélgetést kívánunk mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr9013699468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
mevelet1516.png

 

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása