Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Mitől keresztény egy nemzet? Most megtudhatod!

Mitől keresztény egy nemzet? Létezik igazságos háború? Jogos-e az önvédelem? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Gregory A. Boyd, amerikai teológus könyve, amely immár magyarul is kapható a Luther Kiadónál. A kötet bemutatóját március 23-án tartották az Esterházy Péter és Gitta Könyvtárban, ahol dr. Fabiny Tibor, a Hermeneutikai Kutatóközpont vezetője, Nagy Gergely, református lelkipásztor és a Kálvinista apologetika alapítója, valamint Laborczi Dóra újságíró, evangélikus teológus, és Kovács Viktor, evangélikus lelkész és a Kötőszó blog szerkesztője beszélgetett.

aaron-burden-ia0zxx_sdr8-unsplash.jpg

a_kereszteny_nemzet_mitosza_web.jpg

Gregory A. Boyd A keresztény nemzet mítosza kapható a Luther Kiadó könyvesbotljában és webáruházában. 3360 Ft.

Borítókép: Unsplash.com/Aaron Burde

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr3217788716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
kevelet_tr.png

ksz.png

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása