Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

„Csakazértis” nyár

Ezzel a kis tartalmi összefoglalóval szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát. Olvassátok szeretettel egyházunk színes, képes magazinját. Vigyétek a jó hírét családon belül, szülőknek, rokonoknak, ismerősöknek is!

T. Pintér Károly

sai-kiran-anagani-83zrhehfmfo-unsplash_1.jpg

Olvasóink augusztus utolsó napjaiban vehetik kézbe magazinunknak ezt a számát, amelynek 58. oldalán az Új nap – új kegyelem rovat már csaknem szeptember közepéig vezet bennünket igei fogódzókkal az evangélikus Útmutató mentén. De most – a hosszúnak ígérkező hétvége miatt már az állami ünnepünk előestéjén nyomdába küldendő lapszám korrektúrapéldányát „tanulmányozva” – valahogy még nem szeretnék tudni az őszről.

Az otthon maradásra kényszerítő tavaszi járványveszély enyhültével olyan jó volt végre tágasabb terekben megmozgatni a tagjainkat, felszabadultabban találkozgatni szeretteinkkel, ismerősökkel – és ismeretlenekkel. És olyan jó olvasni azokról a gyülekezeti és iskolai táborokról, amelyekben, gondolom, hasonlóképp éreztek azok a fiatalok, akik – reménység szerint – evangélikus egyházunk utánpótlását jelentik.

Apropó, „olvasni”! Mivel idén csapadékban sem szűkölködött az évszak, okkal feltételezhetjük, hogy a nyári szabadság napjaiban több idő szentelődött nyomtatott sajtótermékek forgatására. Túl azon, hogy magazinunk – amelynek szinte minden írása „biblikus” – önmagában is igyekszik szellemi munícióval szolgálni, rendszeresen ajánlunk arra érdemesíthető különböző kiadványokat. Két könyvre ezúttal egy-egy hosszabb idézettel fókuszálunk. Történetesen mindkettő kiadónk gondozásában látott napvilágot, miként a Luther Kiadó adta ki annak a Reményik Sándornak is a legteljesebb versgyűjteményét, akire születésének százharmincadik évfordulója alkalmából emlékezünk.

Az érdeklődésre méltán számot tartó interjúk mellett mostani magazinunkba kifejezetten „erős” jegyzetek kerültek. S bár ezek egyike már a szeptember igéjéről tanít, szeretném leszögezni, hogy ez a lapszám augusztus 30-ai dátummal jelenik meg. Azok tehát, akik aznap veszik kézbe az újságot, nyugodjanak meg: még nem ért véget a hónap!

2020_33-34.jpg

Fizessetek elő az újságra a kiado@lutheran.hu email címen, vagy digitálisan a www.bolt.lutherkiado.hu/folyoiratok/digitalis oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr1216172168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
kevelet_tr.png

ksz.png

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása