KötőSzó

Evangélikus közéleti blog

Asztalközösség - Egy màsik istentisztelet

Ezúttal egy nyári programajánlóval kedveskedünk a KötőSzó olvasóinak! 

109627513_423351631913431_1464790340923205683_n.jpg

Szeretettel hívom fel a figyelmet egy alternatív istentiszteletre, melyet Gombkötő Bea, Bence Áron, Gáncs Tamás és Smidéliusz Gábor lelkészkollégáimmal, és Pete Dóra grafikussal készítettünk. Egy asztalközösség szituációjába helyeztük az istentiszteletet, visszagondolva ezzel az első keresztények közösségére. Az énekeinket a Lift! zenekar kísérte, akik az evangélikus korálok mellett saját szerzésű, liturgikus tételeiket is játszották. Három énekes, Kis Bálint, Hohmann Ádám és Dergez Domonkos László acapella èneke is gazdagította azt a liturgiát, melyet a bibliai igéken túl, nagyrészt saját szavainkkal fogalmaztunk meg. Az igehirdetés az első korinthusi levèl alapján szól majd, az istentisztelet a Duna TV-n tekinthető meg augusztus 2-án, délelőtt 11 órakor. Ez istentiszteleti idő ugyan a legtöbb gyülekezetben, de ha valakinek éppen alkalmasabb a Duna TV adásán követni egy istentiszteletet, akkor biztatjuk, hogy tegye meg. Az alkalom megtekinthető lesz majd a MédiaKlikken is.

Szeretettel, Molnár Lilla lelkész, az istentisztelet igehirdetője

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr6716086684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

 evangelikus_2020_360x635px_app.png

Közösségünk a Facebookon