Evangélikus Közéleti Blog

KötőSzó

Nyári szünetre megy a Kötőszó

2018. július 17. - KötőSzó

Kedves olvasóink! Nyári szünetre vonul a blog. Júliusban még lesznek bejegyzéseink – főleg a szélrózsás beszélgetéseinkről –, de augusztusban leállunk.

pexels-photo-386025.jpeg

Büszkék vagyunk arra, hogy a blog az evangélikus egyház fenntartásában működik. Ez nem csak az anyagi háttér miatt fontos, hanem azért is, mert ez egyértelmű üzenet a külvilágnak arról, hogy a Magyarországi Evangélikus Egyháznak mindig is fontos volt és lesz az értelmes párbeszéd, a körültekintő, közös gondolkodás evangélikusok és nem evangélikusok, keresztények és nem keresztények között.

Sajnos jelenleg – főképp az emberi erőforrások hiánya miatt – nem tud a blog megfelelő hatékonysággal működni, és ez sem nekünk, sem olvasóinknak nem jó.

Hálásan köszönjük azokat a kedves, biztató vagy éppen kritikus szavakat, melyeket eddig kaptunk és ezután kapni fogunk.

A Kötőszó-beszélgetések Facebook-csoport továbbra is működik, ezért bátorítunk mindenkit, hogy ossza meg ott kérdéseit, gondolatait.

Szeretettel, várva a folytatást:

Kézdi Beáta és Nagy Szabolcs

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr7514119565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.