KötőSzó

Evangélikus közéleti blog

Isten hozott – tudnivalók

Üdvözlünk a Kötőszó blogon!

Ez itt egy evangélikus közéleti blog. Evangélikus, tehát alapvetően evangélikusok újságírók, lelkészek, teológusok és civilek írják és evangélikus újságírók és/vagy teológusok szerkesztik. Közéleti, tehát alapvetően aktuális társadalmi kérdésekre reagálunk vélemény-cikkek, interjúk, elemzések, háttéranyagok formájában. 

A hozzászólás alapvetően nyitott, hiszen mindenki véleményére kíváncsiak vagyunk, amíg képes azt a másik ember iránt mutatott tisztelettel megfogalmazni.

Hogyha tehát az általunk felvetett kérdésekről és témákról teljesen más a véleményed, nyugodtan írd meg a cikkek alá vagy facebook-oldalunkon kommentben, esetleg küldj üzenetet a kotoszo@lutheran.hu-ra. Annyit kérünk, próbáld meg mondanivalódat másokat nem sértő módon, az erőszakmentes kommunikáció jegyében szavakba önteni.

Mivel hiszünk a párbeszédben, töröljük azokat a kommenteket (és legvégső esetben a kommentelőket is), amelyek ezt nem teszik lehetővé vagy amelyek személyeskedőek, sértőek és obszcén kifejezéseket tartalmaznak. Lezárhatjuk a hozzászólás lehetőségét azoknál a bejegyzéseknél, ahol teljesen elszabadulnak az indulatok, és, ha az olvasói megjegyzések a gyűlöletkeltésen túl semmilyen más célt nem szolgálnak.

Alapvetően pedig:
Isten hozott, érezd jól magad nálunk, jó olvasgatást! 
Szerzőink listáját megtalálod az impresszumban.
További leírásokat a blogról itt találsz:
Eddig ezeket a cikkeinket olvasták legtöbben (TOP 10)

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr528234540
süti beállítások módosítása