Kötőszó

Evangélikus közéleti blog

Holnap kezdődik a nyár legszelídebb bulija: Palya Bea és Kardos-Horváth János exkluzív a Szélrózsáról

A Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozó üde színfoltnak számít a hazai fesztiválok sorában – Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere szerint is. Palya Bea pedig, a pénteki Szélrózsás koncertjén lehozza a csillagokat az égről. Nézzétek meg az idei fellépőkkel készített exkluzív videókat!

Áldás leszel! Ez a mottója a 11. Szélrózsának, amelyet idén a Mátra kempingben tartanak július 27-31. között. Holnap, a nyitó istentisztelet után Szabó Balázs lép fel, a csütörtöki sztárvendég lesz a Kaukázus.

„A Szélrózsát azért tartom egy nagyon kedves és nagyon jó kezdeményezésnek, mert ez egy olyan fesztivál a nagy fesztiválbiznisz kellős közepén, ahol nem a pénzemre kíváncsiak és nem arra, mennyire fogom szétcsapni magam. Itt szelíd emberekkel lehet találkozni, és ez a szelídség az, amire ma nagy szükség van. Aki szeretne jó zenéket és előadásokat hallgatni, jókat beszélgetni, annak ez a fesztivál nagyon jó választás” – mondta Kardos-Horváth János a Szélrózsáról. 

Palya Bea péntek este lép színpadra. Az énekesnő a nekünk adott exkluzív interjúban elmondta: mostanában teljesen úgy érzi, hogy áldás van az életén, mert van egy szerető családja, kislánya és férje, aki mindenben támogatja és akivel szeretik egymást, emellett azt csinálja és abból él, amit a legjobban szeret. A Szélrózsás koncertjére pedig azért érdemes eljönni, mert zenésztársaival és a közönséggel együttműködve olyan "áldott állapot jöhet létre, ami nagyobb és több nálunk". Nézd meg a teljes videót:

Kubiszyn Viktor író az idei találkozó egyik főelőadója, ő az áldásról és a tetteink viszonyáról fog pénteken délelőtt beszélni, délutánonként pedig kreatív írás kurzust tart majd, amelyekre azért érdemes eljönni, mert szerinte az írás is, az áldáshoz hasonlóan "nagy flesh".

 

További videoüzenetek a fellépőkkel és a szervezőkkel az áldásról 

Gerlai Pál Szélrózsa-munkaágvezető:


Kövesdi Miklós evangélikus stand-upos


Mesterházy Balázs Szélrózsa atya, főszervező

Szeli Noémi Szélrózsa-munkaágvezető

És az utca emberét is megkérdeztük, mi jut eszébe az áldásról?

Borítókép: szelrozsatalalkozo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kotoszo.blog.hu/api/trackback/id/tr1008913640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KötőSzó

Társadalom és egyház, kereszténység és közélet, Krisztus és a 21. század. A világ (nem csak) lutheránus szemmel. Kötőszó – rákérdez, következtet, összekapcsol.

Partnereink

277475082_307565714663340_7779758509309856492_n.png
mevelet1516.png

 

Közösségünk a Facebookon

süti beállítások módosítása